YIB Lounge

De YIB Lounge – Voor al je zakelijke afspraken

Ben je YIB member en heb je een ruimte nodig om te vergaderen, samen te werken, of om klanten te ontvangen? Reserveer dan vanaf nu de YIB Lounge aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen voor al je zakelijke afspraken!

Gratis voor YIB Members

Soms heb je een andere ruimte nodig dan de ruimtes die je zelf tot je beschikking hebt. Een professionele ruimte waarin je kunt vergaderen, kunt samenwerken of klanten kunt ontvangen. Die ruimte is niet altijd makkelijk te vinden. Daarom heeft Young in Business de YIB Lounge gelanceerd. Een ruimte met alles wat je nodig hebt, zodat jij als YIB member je zakelijke afspraken in goede banen kunt leiden.

 Reserveren verplicht

Gebruik maken van de YIB Lounge kan alleen door te reserveren. Om toegang te krijgen heb je een sleutel nodig die je op vertoon van je reserveringsbevestiging op kunt halen bij de receptie.

Nu reserveren

Openingstijden

  • Ma: Van 18:00 tot 21:15 uur
  • Di: Van 12:00 tot 21:30 uur
  • Wo: Van 18:00 tot 21:15 uur
  • Do: Van 08:00 tot 21:45 uur
  • Vr: Van 08:00 tot 17:30 uur

FAQ YIB Lounge

Voor wie?

De YIB Lounge is alleen te reserveren indien je lid bent van HAN Young in Business. Iedere (tijdelijke) HAN Student, alumnus en medewerker kan lid worden van Young in Business. Het YIB lidmaatschap kost niets en is waardevol wanneer jij interesse hebt in ondernemen.

Waarvoor kun je de YIB Lounge gebruiken?

Je kunt de YIB lounge gebruiken om bijvoorbeeld: -Te vergaderen met je vennoten -Klanten te ontvangen -Brainstormsessies te houden -Samen te werken aan je businessplan

Moet ik reserveren?

Ja, jouw reserveringsbewijs is het afhaalbewijs voor de sleutel van de YIB Lounge. Heb je geen reservering gedaan of is je reservering afgelopen? Dan kun je geen gebruik (meer) maken van de YIB Lounge.

Wat kost het?

Gebruik van de YIB Lounge is gratis en je kunt maximaal 3 reserveringen tegelijk doen. Je kunt alleen reserveren door akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement. Hierin staat dat eventuele kosten voor het schoonmaken of herstellen van de ruimte of apparatuur voor kosten zijn van de veroorzaker.

Faciliteiten YIB Lounge

De YIB Lounge is geschikt voor gebruik door groepen tot maximaal 10 personen. In de YIB Lounge vind je de volgende zaken: Vergadertafel voor 6 tot 8 personen Twee werkplekken met beeldschermen Een whiteboard Een digitaal bord 2 Banken Kapstok

Locatie

Kapittelweg 33
Ruimte D 0.27
Nijmegen

Nu reserveren

Niet alle velden zijn ingevuld

Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan

Vul een e-mailadres is

 

Top
X
X