Nieuws

Zakenreis Meet & Greet

Lijkt het je leuk de ondernemers uit de minor Onderneem de Zakenreis! te ontmoeten?  Was je zelf eerder student bij het CvVO en vind je het leuk je groepsgenoten weer eens te ontmoeten? Ben je YIB-member of kun je gewoon wel wat business-inspiratie gebruiken? Kom dan naar de Zakenreis Meet & Greet op 4 juni in Arnhem. Dat is tevens de dag dat de huidige studenten de minor afsluiten.
Om 16.00 uur is er een inspiratiesessie waarin Travel & Lifestyle influencer Marieke Willems (100k volgers op Insta) vertelt hoe je Instagram zakelijk inzet. Als je alles al dacht te weten over Instagram, gaat haar training nog een flinke stap verder. Leer van haar de fijne kneepjes van het vak, hoe je meer volgers, engagement en leads creëert. (Locatie: ICA-lounge.)
Vanaf 17.00 uur verzorgen studenten van deze minor de “Zakenreis Meet&Greet” met zoveel mogelijk ondernemende studenten: Speels, vrolijk, met muziek, een hapje en een drankje. (locatie: buitentuin.)
Locatie: Ruitenberglaan 26, faculteit Techniek in Arnhem
Tijd: ontvangst / inloop vanaf 15.30 uur
Kosten: geen
Aanmelden: bevestig je komst bij annemarie.buining@han.nl
Het lijkt ons óok leuk jou weer te ontmoeten!
Deze middag wordt georganiseerd door Bo, Sterre en Nisa in samenwerking met het minor Zakenreisteam: Einte, Karel, Elske, Annemarie en Mathilde.

Laat een reactie achter

Top
X
X