Nieuws

Sustainable Healthcare Challenge: Heb jij een zorginnovatief idee?

https://young-in-business.nl/wp-content/uploads/2017/03/Sustainable-healthcare-challenge-600x300.png

Stichting Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert. Dit door een aantal evenementen te organiseren die tot doel hebben om jonge ondernemers in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstellingen, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te faciliteren.

Stichting SHC organiseert op donderdag 1 juni de Sustainable Healthcare Challenge. De Sustainable Healthcare Challenge is een congres en wedstrijd voor studenten en young professionals die een idee hebben om de zorg te innoveren. De dag staat geheel in het teken van zorg, innovatie en jong & duurzaam ondernemerschap. In aanloop naar de Challenge organiseert stichting SHC op donderdag 23 maart een masterclass.

Masterclass

Heb je een goed idee in de zorg, zit je momenteel nog in de conceptfase en kun je hulp gebruiken om te groeien? Doe dan mee aan de Masterclass. Tijdens de Masterclass krijg je verschillende workshops van onder andere KPN Ventures, Axon Lawyers en Boonstoppel Subsidie Advies. Je leert tijdens de Masterclass praktische zaken die helpen bij het succesvol maken van je onderneming en je krijgt een introductie van het SHC-traject, waarmee je je voorbereidt op de Challenge.

Sustainable Healthcare Challenge

Tijdens de Sustainable Healthcare Challenge kom je in contact met zorgprofessionals, zorginstellingen, ondernemers en financiers en krijg je de kans om je kennis en netwerk uit te breiden. Daarnaast maak je kans op financiële hulp tot wel €10.000,- en structurele ondersteuning op het gebied van onder andere juridische en bedrijfskundige zaken als je met jouw start-up deelneemt aan de Challenge.

Masterclass SHC

Wanneer: 23 maart 2017
Tijd: 17.30 – 21.30
Aanmelden: Vóór 23 maart
Kosten: €5,- per persoon inclusief borrel

Sustainable Healthcare Challenge

Wanneer: 1 juni 2017
Aanmelden: Tot en met 15 mei


Laat een reactie achter

Top
X
X