Nieuws

Startup Cinema – 19 Januari Luxor Live Arnhem

startup-cinema-arnhem-en-nijmegen

De Rabobank is Businesspartner van het HAN Young in Business programma

YIB bouwt continu aan een sterk netwerk van Business Partners. Als YIB Member heb je toegang tot alles wat deze partners te bieden hebben. Dit varieert van een gratis juridische ondersteuning, een goed advies over de financierings-mogelijkheden van jouw idee,  tot een deskundig fiscaal advies.

Jij staat aan het begin van het ondernemerschap en best kans dat er een bumpy ride voor je ligt.

Daarom organiseert de Rabobank Startup Cinema voor starters. Eerlijke en vooral persoonlijke verhalen en ervaringen van andere ondernemers (2 on stage en diverse video's) die je de onmisbare inspiratie en motivatie bieden. Het is ook nog eens een geweldig netwerkevent, want na afloop drinken we een goed glas met ongeveer 150 andere (startende) ondernemers.

Deelname aan dit evenement is gratis en is gezien het interessante programma zeker de moeite waard:

Sprekers:

Ronnie Overgoor - host

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun bumpy ride als ondernemer.

Philippe Vorst – New York Pizza

Self made man die de pizza slice in het Nederlandse vocabulaire introduceerde. Begon achter de toonbank en heeft nu meer dan 100 franchisevestigingen. Blijft zich ontwikkelen, want je bent zo goed als je laatste pizza.

Daniel Spronk – Eight Media

Verslaafd aan alles wat naar internet en innovatie ruikt. Kan die verslaving prima kwijt in de projecten bij zijn eigen bureau dat met open source project Hammer.js nieuwe touch ervaringen mogelijk maakte bij partijen als Netflix en Google.

Info & aanmelden Startup Cinema

 

Datum:

19 januari 2017

Programma:

Ontvangst: 16.00 uur
Programma: 16.30-18.00 uur
Netwerk borrel: 18.00 -19.00 uur

Locatie Luxor Live:

Willemsplein 14 Arnhem

Info & aanmelden Startup Cinema

Laat een reactie achter

Top
X
X