Nieuws

Rabo starterscafé – 28 maart

https://young-in-business.nl/wp-content/uploads/2017/03/a032.e2d992-600x400.jpg
https://young-in-business.nl/wp-content/uploads/2016/05/rabobank-logo-300x200.jpg

De Rabobank is Businesspartner van het HAN Young in Business programma

YIB bouwt continu aan een sterk netwerk van Business Partners. Als YIB Member heb je toegang tot alles wat deze partners te bieden hebben. Dit varieert van een gratis juridische ondersteuning, een goed advies over de financierings-mogelijkheden van jouw idee,  tot een deskundig fiscaal advies.

Op dinsdag 28 maart vindt het Rabo starterscafé plaats, waar Nils Roemen, grondlegger van durftevragen, zijn verhaal doet.

Nils geeft je in één uur inzicht hoe je (sociale) overwaarde in de samenleving kunt inzetten om jouw onderneming te laten groeien. Verder vertelt de Rabobank over de verschillende financiële mogelijkheden voor jou als ondernemer en kun je na afloop je netwerk vergroten tijdens de netwerkborrel.

Iets voor jou?

Meld je direct aan door een e-mail te sturen naar communicatie.rvn@rabobank.nl met daarin je naam en bedrijfsnaam. Geef ook aan of je een introducé meeneemt.

Je kunt je aanmelden tot 21 maart. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je direct op!

Nils Roemen

‘Elke dag zie ik om me heen dat we, in ieder geval in Nederland, niet te weinig, maar teveel hebben. Door het verbinden van al deze mensen, ideeën, en spullen kan je in korte tijd bergen verzetten. Als medegrondlegger van Durftevragen, zie ik hoe makkelijk mensen kennis, spullen, transport en weet ik veel wat nog meer, met elkaar delen.’

Rabo Starterscafé

Waneer: 28 maart 2017
Programma:
19.00 – 19.30 uur Ontvangst
19.30 – 19.45 uur Bobby van den Oever en Claire Persant Snoep over Financieel regisseurschap van de Rabobank
19.45 – 20.45 uur Nils Roemen: durftevragen
20.45 – 22.00 uur Netwerkborrel
Waar: Lindenberg Nijmegen

 

Meer info en inschrijven

Laat een reactie achter

Top
X
X