Nieuws

Kickstart je startup met de Philips Innovation Award

Wil je je startup een kickstart geven? Kom dan op 6 november je startup pitchen! Mercator Launch organiseert een informatieavond over de Philips Innovation Award. De Philips Innovation Award is de grootste prijs voor ondernemerschap onder studenten in Nederland. Je kunt de Innovator Award winnen, een mooie geldprijs van € 50.000. Behalve de geldprijs, krijg je ook hulp bij het registreren van patenten, flink veel exposure, feedback van een professionele jury, advies en nog veel meer! Deze prijs zal je startup zeker naar the next level tillen. Naast de hoofdprijs wordt er ook de Rough Diamond Award uitgereikt aan startups die na 1 oktober 2019 zijn opgericht.

Tijdens de informatie avond van 6 november zal iemand van de Philips Innovation Award uitleggen hoe het registratieproces werkt. Na de informatie komt een voorgaande winnaar van de Philips Innovation Award vertellen wat het winnen van de Innovator Award hem heeft gebracht. En dan is het pitchtijd! We houden een kleine pitchwedstrijd voor degenen die hun startup willen pitchen en je kunt direct een mooie Philipspitchprijs winnen.

Na de pitchwedstrijd is het tijd om te netwerken onder het genot van een borrel.

Meld je aan voor het pitch event van de Philips Innovation Award. En stuur een mail naar hello@mercatorlaunch.nl als je wilt pitchen.

Datum: woensdagmiddag 6 november 2019

Tijd: 16:00 uur tot 18:00 uur

Locatie: Radboud Universiteit, 4 Houtlaan, 6525 XZ Nijmegen


Laat een reactie achter

Top
X
X