Nieuws

Innovatieve starter? Ontvang € 2.500,- om je bedrijf op te starten

Studenten, promovendi en alumni met ondernemende ambities kunnen meedingen naar een voucher van 2.500 euro. Dit geld is te besteden bij de start van nieuw bedrijf, bijvoorbeeld voor onderzoek of voor out-of-pocket kosten bij voorbereidende activiteiten. De startersvoucher is geen lening; bij een goede besteding hoeft dit bedrag niet terugbetaald te worden.

Er zijn dit jaar 20 vouchers door het programma Gelderland valoriseert ter beschikking gesteld. Deze zijn primair bedoeld voor studenten en pas-afgestudeerden van de Radboud Universiteit, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Artez hogeschool voor de kunsten en Hogeschool Van Hall Larenstein. Via een pitch kun je als starter in aanmerking komen voor de startersvoucher. Een commissie beoordeelt of een innovatief idee en plan voor een bedrijf marktkansen heeft en opschaalbaar is. Voorafgaand aan je pitch dien je schriftelijk toe te lichten waarom je in aanmrking komt voor een startersvoucher van GV.

Young in Business helpt je graag bij het indienen van je aanvraag en heeft een interessante pitchtraining voor deelnemers. Zo vergroot je de kans op toekenning van de voucher. Wil je meer weten, dan kun je hiervoor een afspraak maken met Justin Janssen door te mailen naar justin.janssen@han.nl.

Extra informatie over de regeling kun je lezen in deze informatiebrochure:

Brochure Startersvouchers-GV-toelichting

 


Top
X
X