Nieuws

Global Entrepreneurship Week 2016

Meer dan 160 landen doen mee aan de GEW!

Van 14 tot en met 20 november 2016 organiseren meer dan 160 landen de Global Entrepreneurship Week (GEW), met als doel te inspireren. Er zijn alleen in Nederland al meer dan 100 evenementen en bijeenkomsten om zo duizenden ondernemers, studenten, beleidsmakers en geleerden te verbinden met het ondernemerschap, mentoren, nieuw talent en investeerders.

gew-nederland-2016-han-young-in-business

De GEW staat in het teken van innovatie en ontwikkeling, en geeft ruimte aan start ups, economische groei en welvaart. Vooral door te verbinden en te ondersteunen. Bijvoorbeeld met bootcamps, speciale onderwijs programma's voor ondernemers en een sterke lobby voor ondernemerschap bij beleidsmakers.  In Nederland dragen de Dutch Centers for entrepreneurship (DutchCE) zorg voor een goede invulling van de GEW (http://www.dutchce.nl/programs/gewnl/)

GEW Activiteiten CvVO

Het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseert in de GEW ook een aantal activiteiten, informatie en mogelijkheid tot aanmelden GEW activiteiten kun je vinden op de website van het CvVO.

Informatie en aanmelden activiteiten GEW HAN CvVO

Laat een reactie achter

Top
X
X