Nieuws

EY nieuwe Business Partner van HAN Young in Business

De HAN en EY Arnhem gaan samenwerken in het adviseren van studenten die een eigen bedrijf willen starten. Deze samenwerking maakt deel uit van het HAN Young in Business-programma. Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst wordt EY officieel Business Partner van HAN Young in Business. Door deelnemers van het programma te adviseren en te begeleiden willen beide partijen de slagingskans van startende HAN-ondernemers aanzienlijk vergroten.

Samenwerking HAN – EY Arnhem

De samenwerking tussen beide partijen houdt in:

  • EY adviseert startende HAN-ondernemers op het gebied van onder meer belastingen, financiële administratie, financieren en auditing
  • EY gebruikt haar netwerk om startende ondernemers verder te helpen
  • EY levert een inhoudelijke bijdrage aan de Young in Business community door relevante kennis met hen te delen

Ambitie

Peter Koolstra (EY - Accountancy): “We zijn trots op deze nauwe samenwerking met het HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO), Het biedt ons de mogelijkheid om lokaal invulling te geven aan de EYnovation doelstellingen van EY. Wij zullen het komend jaar enkele talentvolle studenten begeleiden bij het opzetten of doorontwikkelen van hun onderneming. Het gaat hier om ambitieuze studentondernemers die door het HAN Young in Business Team zorgvuldig geselecteerd zullen worden.”

EYnovation

EYnovation ondersteunt ondernemers in verschillende facetten van hun bedrijf, door bundeling van diverse specialismen en activiteiten in één enkele dienst, zoals Tax, Legal, Funding, Assurance en Auditing. Daardoor kan EYnovation ondernemers van dienst zijn bij het verwerven van startkapitaal, het opzetten van de boekhouding, het inwinnen van juridisch advies en het opstellen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Deze dienst kan tevens worden aangeboden in de vorm van een abonnement.

http://www.han.nl/cvvo

https://young-in-business.nl/

http://www.ey.com/

 


Laat een reactie achter

Top
X
X