Nieuws

Beste pitch van Eef Lamers op Philips Innovation Award Seminar

Vorige week vond het Philips Innovation Award seminar plaats. Gestart werd met een uitleg over de Philips Innovation Award en wat het voor boost kan geven voor jouw ondernemerschap! Daarna pepte de winnaar van vorig jaar de aanwezigen duidelijk op om mee te doen aan deze competitie, ook had hij goede tips en tops voor de deelnemers. Vervolgens presenteerden studentondernemers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Radboud University en Radboudumc hun startups in de pitchcompetitie van deze middag.

Eef Lamers van Micro-Kosmos had de beste pitch! Dank aan iedereen voor zijn aanwezigheid. Speciale dank aan de Philips Innovation Award! Dank aan Mercator Launch voor de organisatie. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Heb jij een briljant business-idee, maar je weet niet waar je moet beginnen? Of ben je al gestart en zoek je nog inspiratie, een investeerder of een oplossing voor één van je bedrijfsvraagstukken? Dan is YIB er voor jou! Maak een afspraak via cvvo@han.nl.

 


Laat een reactie achter

Top
X
X