Workshop: Duurzaamheid, van uitdaging naar businesskans

november, 2019

do28nov17:1520:00Workshop: Duurzaamheid, van uitdaging naar businesskansEEN POSITIEF EN INSPIREREND QUIZCOLLEGE.17:15 - 20:00 STARTUP NIJMEGEN, Stationsplein 26 Nijmegen

Toelichting

We zijn onderweg naar een wereld waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. Mensen worden steeds bewuster, grondstoffen worden steeds schaarser en wetgeving is aan het veranderen. Om als bedrijf relevant en competitief te blijven, zul je moeten meeveranderen. Maar hoe? Waar begin je? Hoe ver ga je? En hoe maak je dit financieel rendabel?
Door bedrijven wordt duurzaamheid soms nog steeds gezien als gedoe; als een lastig ‘iets’ waar ze ‘iets’ mee moeten en dat ‘waarschijnlijk’ ook nog eens veel geld gaat kosten. Maar het omgekeerde is waar: duurzaamheid gaat over de dingen leuker, slimmer en relevanter maken, over optimaliseren en innoveren met toekomstbestendigheid en financieel rendement als resultaat.
Door middel van inspirerende cases wordt duidelijk gemaakt waarom duurzaamheid zo ontzettend leuk en inspirerend is om mee aan de slag te gaan. Èn er wordt een beroep gedaan op je eigen kennis in de eerste echte Goals to Action Duurzaamheidsquiz!
Deze avond is voor iedereen die wil ontdekken hoe de uitdagingen van duurzaam ondernemen omgezet kunnen worden in financieel rendabele kansen.

Tijden trainingen

Planning: 16.45 inloop - 17.00 start - 18.00 eten - 18.30 vervolg - 19.30/20.00 einde.

Zo werkt het

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding. Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening. Inschrijven doe je via deze link.
Top
X
X