Gamification Night bij Start Up Nijmegen

november, 2019

ma18nov20:0021:30Gamification Night bij Start Up NijmegenGamification maakt alles leuker!20:00 - 21:30 STARTUP NIJMEGEN, Stationsplein 26 Nijmegen

Toelichting

Na een korte zomerstop beginnen we vanavond weer met veel energie aan de eerste Gamification Night van het nieuwe seizoen. Gamification maakt alles leuker. Of althans, dat is onze overtuiging. En daarom hebben we ook nu weer een interactieve avond met veel inspiratie en interessante ontmoetingen. Er is voor iedereen wat wils: voor Gamification-experts, maar ook voor voor iedereen die vooral geïnteresseerd is in Gamification.

Tijden trainingen

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 (vanaf 20u, zaal open vanaf 19:30u, borrel begint om 22u):
  • Nadat we de Gamification Night volgens format hebben afgetrapt met een kennismakingsspel en quiz, is het woord aan Martijn Wijngaards. Deze door de wol geverfde Neerlandicus is een ervaren spreker en Dungeon Master. Vanavond laat hij zien en ervaren hoe Role Playing Games gebruikt kunnen worden om mensen te trainen, inspireren en motiveren.
  • Na de pauze is er een mini-werksessie rondom een voor het gilde actuele vraag, waarbij we met een speelse werkvorm tot nieuwe inzichten zullen proberen te komen. Een interessant en divers programma dus!
  • Uiteraard is er na afloop van het programma weer een borrel, om elkaar (beter) te leren kennen en om ideeën uit te wisselen.
   

Zo werkt het

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door StartUp Nijmegen. Toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage van 5 euro voor de drankjes en de hapjes wordt zeer op prijs gesteld. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dit dan bij je aanmelding onder het kopje “Organisatie”. Inschrijven doe je via deze link.
Top
X
X