Diensten

Persoonlijke begeleiding

YIB helpt je door persoonlijke begeleiding bij het opzetten van je bedrijf of het uitwerken van je idee. Hoe dit traject eruit ziet zal verschillen per persoon en bedrijf. Deze begeleiding is gratis en krijg je altijd van iemand die zelf ook ondernemer is. Je kunt terecht in Arnhem en Nijmegen en je kunt zelf een afspraak inplannen.

Maak nu je afspraak

Een plek voor jouw bedrijf: De YIB Lounge

Ben jij een ondernemer of heb je een start-up zonder eigen werkplek? Young in Business helpt YIB Members met een gratis te gebruiken YIB Lounge aan de Kapittelweg in Nijmegen. Je kunt de lounge zelf reserveren en het gebruik is gratis voor YIB Members.

Reserveer de YIB Lounge

Begeleiding Top Ondernemers Regeling

Ben je een ondernemer en studeer je aan de HAN? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de status TOP Ondernemer vanuit de Top Ondernemersregeling (TOR). Young in Business is verantwoordelijk voor de toekenning van de status en de daarbij behorende begeleiding. Het is een vereiste dat je tenminste 1 jaar staat ingeschreven en dat je aantoonbaar een substantiële omzet hebt.

TOR Status aanvragen

Business Partners

YIB bouwt continu aan een sterk netwerk van Business Partners. Als YIB Member heb je toegang tot alles wat deze partners te bieden hebben. Dit varieert van een gratis aansprakelijkheidsverzekering, tot deskundig fiscaal advies. Of van korting op een flexplek tot een subsidiecheck. Binnenkort zullen we het aanbod van onze Business Partners online zetten. Tot die tijd: informeer naar de mogelijkheden!


Hulp bij financiering

Heb je startkapitaal nodig? YIB kent de weg. Voor innovatieve starters zijn er verschillende regelingen voor zogenaamde vroege-fase financiering, gestimuleerd vanuit de overheid. Zowel in de vorm van leningen als in vrij te besteden vouchers. Daarnaast hebben we ook goed contact met Qredits en de Rabobank. Maar misschien is crowdfunding wel iets voor jou. Of je kan natuurlijk meedoen aan 1 van de vele pitchwedstrijden in de regio. Met soms een flink geldbedrag als hoofdprijs!


Onderwijs en Training

Succesvolle ondernemers investeren voortdurend in zichzelf. YIB kan je helpen bij het in kaart brengen van je competenties. Zo weet je welk type ondernemer je bent en of jouw profiel matcht met de benodigde kwaliteiten voor de beoogde onderneming. Gezamenlijk kunnen we kijken wat je nog wil ontwikkelen en hoe je dat wilt doen. Voor studenten in het 2e of 3e leerjaar organiseert het CvVO de minoren Onderneem de Ontdekkingsreis! en Onderneem de Zakenreis! Hier krijg je de kans om een half jaar lang te werken aan het realiseren van je droom. Kijk hier voor meer informatie.
Omdat tegenwoordig in vrijwel elk businessconcept een online component zit, organiseert YIB in samenwerking met Google de 1-daagse Masterclass Online Marketing. In combinatie met de betreffende e-learning module kan je zelfs een certificaat halen. Kijk op onze eventpagina voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.


Top
X
X